In de periode van januari tot april en van september tot december geeft Marijke Lamboo cursussen keramiek.

De aanbouw van het huis van Marijke is ingericht als atelier en lesruimte. Er is daar de voor keramiek benodigde apparatuur aanwezig, zoals kleiwals, draaischijf, oven, enz. Ook het materiaal wordt verzorgd. In het atelier is plaats om (tegelijkertijd) aan maximaal 4 personen les te geven.

De cursist wordt op eigen niveau individueel begeleid. De cursus bestaat uit 10 x 2 1/2 uur. Inhalen als je een keer verhinderd bent geweest is altijd mogelijk. De cursussen worden zowel 's morgens als 's middags gegeven. De prijs voor de totale cursus is € 195,- (exclusief stook- en materiaalkosten, deze worden na afloop van de cursus verrekend). Eventueel kan na overleg ook tussentijds ingestapt worden.

Als toegift voor alle cursisten worden in april en in december de cursussen afgesloten met een gezamenlijke zaterdag, die geheel in het teken staat van een creatieve activiteit. In april is dat meestal Raku-stoken in de tuin van Marijke en in december is dit een andere activiteit, zoals bijvoorbeeld keramiek beschilderen met majolica, of boetseren naar een model. De lunch wordt met elkaar verzorgd.

Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook eerst vrijblijvend na telefonische afspraak een kennismakingsles volgen. Bel dan naar telefoon 0111-695391 of mobiel 06-54721171.

Contact

Atelier Marijke Lamboo
Spuislop 10
4318 AX Brouwershaven

0111 - 69 53 91
06 - 54 721 171
info@ateliermarijkelamboo.nl