Marijke Lamboo geeft les in keramiek.

De aanbouw van het huis van Marijke is ingericht als atelier en lesruimte. Er is daar de voor keramiek benodigde apparatuur aanwezig, zoals kleiwals, draaischijf, oven, enz. Ook het materiaal wordt verzorgd. In het atelier is plaats om (tegelijkertijd) aan maximaal 4 personen les te geven. Meestal is de groep kleiner.

De cursist wordt op eigen niveau individueel begeleid. U koopt een strippenkaart à € 195,- die recht geeft op het volgen van 10 lessen van 2 1/2 uur. U betaalt alleen de keren dat u komt. Vooraf wordt met Marijke afgestemd wanneer u komt. Materiaal- en stookkosten worden separaat in rekening gebracht.

Als toegift wordt bij genoeg deelname in april en in december een gezamenlijke zaterdag georganiseerd, die geheel in het teken staat van een creatieve activiteit. In april is dat meestal Raku-stoken in de tuin van Marijke en in december is dit een andere activiteit, zoals bijvoorbeeld keramiek beschilderen met majolica, of boetseren naar een model. De lunch wordt met elkaar verzorgd.

Belangstelling? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook eerst vrijblijvend na telefonische afspraak een kennismakingsles volgen. Bel dan naar telefoon 0111-695391 of mobiel 06-54721171.